Foto: Nora Sørholt Juel, NRK

Seks rekrutteringer etter Hjem til jul i fjor

Hjem til jul har blitt årets hyggeligste og mest ettertraktede jobbintervju. De heldige som får plass på arrangementet får treffe bedrifter som leter etter nye medarbeidere ansikt til ansikt - og for flere resulterer dette i jobb!


"Hjem til jul" er arrangementet for deg som leter etter jobb, skal lete etter jobb eller rett og slett er nysgjerrig på jobbmarkedet i Sandefjord. Her møter du spennende bedrifter som er på jakt etter nye medarbeidere, og du får mulighet til å bli kjent med næringslivet på en litt annerledes måte. Her blir polerte CV'er og søknader byttet ut med hyggelige samtaler og lave skuldre. 

Full klaff
I fjor var det hele seks personer som fikk jobb etter Hjem til jul. Jotun , Trimit, Noria, Enfinity, PwC og Handelsbanken fant nye medarbeidere bant deltakerne på Hjem til jul. Blant disse var det stor variasjon i både alder, bakgrunn og erfaring. Noen ferske rett ut fra skolen, andre med lang og variert erfaring. Fellesnevneren for alle er at bedriftene fant akkurat den medarbeideren de var på utkikk etter, og jobbsøkerne fant sin drømmejobb og nye arbeidsgiver. 

Passer for alle
- Noe av det som gjør dette arrangementet så spesielt er at kandidatene stiller med et stort mangfold av kunnskap, egenskaper og erfaring. På samme tid, har bedriftene behov for stor variasjon av kompetanse. Gjennom de personlige møtene blir det kanskje helt andre "matcher" enn det ville blitt gjennom tradisjonell rekruttering, sier Hanne Marie, prosjektleder for Tenk Sandefjord

Vi har tatt en prat med alle som fikk jobb etter arrangementet i fjor. Hvem er de, hvordan fikk de jobb og hva synes de om Hjem til jul?
Her vil portrettene på de seks som fikk "jobb til jul" i fjor bli lagt ut fortløpende:
Bjørn Are fikk jobb i Enfinity
Hedda fikk jobb i Handelsbanken
Christoffer fikk jobb i Trimit
Sophie fikk jobb i PwC
Lena fikk jobb i Jotun
Fredrik fikk jobb i Noria


Vi gleder oss til årets årets Hjem til jul, kanskje blir det ny rekord i rekrutteringer i år? 

Meld deg på Hjem til jul 2023 her!

;