Hjem til jul flytter til Harmonie arena

21. desember arrangeres Hjem til jul for åttende gang. Dette er helt klart årets hyggeligste jobbintervju, men det har også blitt årets mest ettertraktede jobbintervju. Arrangementet har vokst ut av tidligere lokaler, så i år flyttes arrangementet til Harmonie arena.


November 2023

Hjem til jul samler spennende, lokale bedrifter som er på jakt etter nye medarbeidere, og gir jobbsøkere en smakebit på jobbmulighetene i Sandefjord. Fjorårets arrangement var rekordpopulært, og det var over 70 jobbsøkere på venteliste som ikke fikk plass på arrangementet. I år legges Hjem til jul til Harmonie arena, for å få plass til enda flere. 

- Rekordstor interesse i fjor førte ikke bare til jobbsøkere på venteliste, men også bedrifter som ikke fikk mulighet til å være med. Det var flere bedrifter vi måtte si nei til, blant annet Komplett og Sandefjord kommune. 
Hanne Marie Pedersen er prosjektleder for Tenk Sandefjord, som står bak arrangementet Hjem til jul. I år lover hun enda flere plass på det populære arrangementet. 

- Det er viktig for oss å få plass til flest mulig jobbsøkere og bedrifter. Det gjør jo arrangementet enda bedre, og sannsynligheten for matcher blir enda større. I fjor var det hele seks rekrutteringer etter arrangementet, kanskje klarer vi å slå denne rekorden i år?

Det ryktes om både snøkanoner og annen fiffig Hjem til jul-pynt på årets arrangement. Så her blir det både mange spennende bedrifter, jobbmuligheter, hyggelige folk og skikkelig god julestemning. 

Har du ikke meldt deg på Hjem til jul 2023 enda? Meld deg på her!

 

Fra Hjem til jul 2022
;