Tenk Livet

Livet er herlig! I hvert fall hvis du lever og bor i Sandefjord. Her finner du absolutt alt. 160 km med kystlinje, 124 øyer og holmer, over 100 strender og flotte naturområder.  Et konsentrert sentrum med nisjebutikker, kjøpesenter parker og smarte gater.

Sandefjord er et trygt sted å vokse opp. Og du kan velge mellom flotte, sjønære sentrumsleiligheter eller idylliske småbruk. Du kan bo landlig til kun 15 minutter unna sentrum, på et gårdsbruk i Andebu eller i en av de mange romslige eneboligene i kommunen.

Det eneste vi skulle hatt mer av er fritid. For i Sandefjord mangler det ikke på fritidstilbud. Fra laksefiske i Lågen til hot yoga i sentrum. Tilrettelagte fritidsområder og treningsparker finner du både i og utenfor sentrum. Ønsker du en mer organisert fritid finnes et hav av ulike tilbud. Har vi Norges lengste borgertog?

Ta tid til kultur − for Sandefjord er god på kultur! Sandefjord byr på flotte oppsettinger året rundt, enten det være seg store internasjonale verker eller ungdomsskolens revyoppsetting. Det er fantastisk hva de kan by på, men så har jo også Sandefjord fostret mange store internasjonale stjerner. Det må være den friske sjøluften!

Les mindre