Bjørn Are fikk "jobb til jul"

Bjørn Are (49) hadde peilet seg ut flere bedrifter på forhånd da han skulle på Hjem til jul i fjor. Han var student på Gokstad akademiet, og var på utkikk etter relevant jobb når studiene var ferdige. Han knyttet mange kontakter denne kvelden, men det var en bedrift som stakk seg litt ekstra ut…


Tekst: Hanne Marie Pedersen, Desember 2023

Utdannelse: Front-end utvikler på Gokstad akademiet
Jobberfaring: Bl.a drevet dagligvarebutikk, jobbet med salg av skadeforsikring og finansiering
Selskap
: Enfinity
Tittel: Webutvikler

I starten av oktober begynte Bjørn Are Nielsen som webutvikler i Enfinity. Han takker Hjem til jul for denne muligheten.

- Jeg hadde møtt Enfinity ved et par anledninger tidligere, og det var veldig hyggelig å treffe de igjen på Hjem til jul i fjor. Da hadde jeg bare et halvt år igjen av studiene, og var på utkikk etter jobb når jeg var ferdig på skolen. Selv om jeg snakket med mange potensielle bedrifter på Hjem til jul, så skilte Enfinity seg ut. Jeg holdt kontakten med selskapet etter arrangementet, og var så heldig å få tilbud om jobb som webutvikler da jeg var ferdig på skolen.  

Hvordan vil du beskrive Hjem til jul?
- Jeg synes arrangementet er veldig bra. Jeg liker at det er litt «nedpå» og ikke så stivt. Man kan se på det som en slags form for speed-intervju. Man velger jo selv hvor mange man ønsker å snakke med, men jeg brukte muligheten godt for å bli kjent med flere bedrifter. Det er en super måte å få overblikk over selskapene som finnes i området, og gøy at alle holder pitch hvor de forteller hva akkurat deres bedrift kan tilby.

Hva er det beste med Hjem til jul?
- Det er en utrolig bra arena for å knytte mange kontakter. Jeg snakket med mange, og bedriftene var flinke til å følge opp i etterkant. Bjørn Kaare (Bøe, daglig leder i Enfinity) var ekstra god på å holde kontakten og "holde meg varm".  

Meld deg på Hjem til jul 2023 her

Hva er det beste med jobben din og selskapet?
- Jeg ville veldig gjerne jobbe i Enfinity, det var en stor seier å få jobb her. Jeg har jo ikke så lang erfaring med å jobbe her, men det virker som en skikkelig fin arbeidsplass. Det er en utrolig hyggelig gjeng som jobber her, og som er veldig stolte av jobben sin. Jeg VET at  jeg kommer til å trives i arbeidsoppgavene, og merker allerede at det treffer veldig godt det jeg har lært på skolen. Det er veldig tilfredsstillende å få en så relevant jobb, i et lokalt og spennende selskap. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Hva er det beste med Sandefjord? 
- Jeg har vokst opp i Stokke, som nå er en del av Sandefjord. Jeg er veldig glad i både Stokke og Sandefjord. Det er bra idrettsmiljø her og jeg liker at det er kort vei til det meste. Strukturen i Sandefjord sentrum er veldig bra, med kjøpesenter midt i byen. Og så har vi en ufattelig flott skjærgård. 

I fjor var Bjørn Are på Hjem til jul som jobbsøker. Han skal på Hjem til jul i år også, men denne gangen skal han stå på stand og representerer bedriften sin 😊

Bjørn Are Nielsen stortrives som webutvikler i Enfinity.
Enfinity er en kompetanseleverandør av løsninger for internett.
;