Hjem til jul

"Hjem til jul" er arrangementet for deg som leter etter jobb, skal lete etter jobb eller rett og slett er nysgjerrig på jobbmarkedet i Sandefjord. Gammel eller ung, lang jobberfaring eller fersk - dette arrangementet passer for alle. Enten du er utflyttet Sandefjording, allerede bor her eller kanskje vurderer å bli Sandefjording, håper vi å treffe deg denne kvelden.

Disse bedriftene møter du
på Hjem til jul: 

Komplett l Skaun Advokatfirma l Bouvet
KPMG l Sandefjord kommune l Enfinity
Handelsbanken l BASF l Pure Salmon Technology
Tenden Advokatfirma l Noria l TRIMIT l Reprice
HLO l Amon Maritime l Kinnarps l Jotun i Sikri
Innowin l Signo Vivo l PwC l Guard l Jotron l BDO
Gurusoft l Grans Bryggeri l Jotron l Andebu Sparebank
Draga l Atea l NextCom Evolution l Capgemini
Gokstad akademiet l Locus Solution l Matbørsen

 

21. desember arrangerer vi Hjem til jul for niende gang. Dette er en uformell og hyggelig førjulskveld med mål om å gi en smakebit av jobbmulighetene i Sandefjord. 
Hjem til jul har vokst seg til å bli et svært populært arrangement, og mange har fått jobb etter denne kvelden. I fjor var det hele seks stykker som fikk jobb etter Hjem til jul. Hvem vet, kanskje det er din tur i år?

Hjem til jul samler spennende bedrifter i Sandefjord som er på jakt etter nye medarbeidere, og du får mulighet til å bli kjent med næringslivet på en litt annerledes måte. Dette er en unik mulighet til å møte bedriftene ansikt til ansikt, og gjennom Hjem til jul ønsker vi å skape en arena hvor ansettelsesprosessen starter med noe annet enn kun en polert CV og søknad. Det blir tid til å treffe de ulike bedriftene på stand, samt å høre de gi en kort pitch fra scenen om hva de kan tilby fremtidige kollegaer. 

Dette er helt klart årets hyggeligste jobbintervju. Gjør det til en del av julefeiringen, så blir bonusen at du kanskje får deg ny jobb til jul. 

Bli med på en uformell og hyggelig førjulskveld, med mat, drikke, underholdning og ikke minst en smakebit på hva næringslivet i Sandefjord har å by på. Det blir servert pizza og du har mulighet til å kjøpe drikke i baren.  

 

ARRANGEMENTET ER DESSVERRE FULLT.