Ledige stillinger i Sandefjord

På utkikk etter ny jobb? Da er Sandefjord stedet!
Sandefjord har et veldig spennende og variert næringsliv, som både består av små gründerbedrifter og store lokomotiver med internasjonal virksomhet. Sandefjord er preget av et robust privat næringsliv, og er i Norgestoppen på næringsvariasjon. Den store variasjonen i bransjer og yrker, gjør at mulighetene for å finne drømmejobben her i Sandefjord veldig stor.
Her er mulighetene mange, sjekk ut ledige stillinger her!

Her kan du lese om Pia og Øyvind som fant drømmejobben og drømmehuset i Sandefjord

Farmasøyt

Gokstad Apotekene er en lokal apotekgruppe i Sandefjord med utsalg i Andebu, på Pindsle, Åsane og Kilen. Nå søker Gokstad Apotek Andebu en faglig dyktig, fleksibel og løsningsorientert farmasøyt
Les mer

Avdelingsleder for Byggdrift Rådhus

Sandefjord er en attraktiv og veldrevet kommune med solid økonomi. Omkring 5.000 mennesker har kommunen som sin arbeidsgiver. Har du en lidenskapelig interesse for ledelse og drift av bygg? Nå søker Sandefjord kommune avdelingsleder for Byggdrift Rådhus.
Les mer

Rådgiver barnehagemyndighet

Sandefjord er en attraktiv og veldrevet kommune med solid økonomi. Omkring 5.000 mennesker har kommunen som sin arbeidsgiver. Barnehagemyndigheten er en viktig funksjon for utvikling i barnehagesektoren. Nå søker Sandefjord kommune etter en pedagogisk rådgiver.
Les mer

Veileder i hjemmet

Sandefjord er en attraktiv og veldrevet kommune med solid økonomi. Omkring 5.000 mennesker har kommunen som sin arbeidsgiver. Sandefjord kommune søker etter en veileder som skal jobbe med veiledning i hjemmet inn mot foreldre til barn og unge med ulike funksjonsnedsettelser.
Les mer

Miljøterapeut

Signo Vivo, ledende aktør innen helse- og omsorgstjenester for døve og døvblinde, har nå ledig lengre vikariat ved en av sine boliger
Les mer

Seksjonsleder

Signo Vivo, ledende aktør innen helse- og omsorgstjenester for døve og døvblinde, søker to engasjerte og erfarne ledere til å lede to av sine boliger.
Les mer

Backend utvikler

Komplett har vært Norges største nettbutikk i mer enn 20 år, og er en av de største arbeidsplassene i landets netthandelshovedstad. Nå søker de en erfaren Backend utvikler til deres team.
Les mer

Konsulent, Kundekonsulent og Markedskonsulent

Innowin hjelper bedrifter med gode råd, prosjektutvikling og søknader om offentlig støtte til bedriftsutvikling og innovasjonsprosjekter. Nå ser de etter deg som vil jobbe med prosjektledelse, salg eller markedsarbeid mot ambisiøse bedrifter, som driver innovasjon og utvikler nye varer, tjenester og produksjonsprosesser.
Les mer

AUDIT – Åpen søknad nyutdannet

Vi vokser og er på utkikk etter flere flinke kollegaer! KPMG Audit søker deg som er nyutdannet til våre kontorer i Sandefjord og Porsgrunn. Bare ta kontakt om det skulle være aktuelt for deg eller noen du kjenner!
Les mer

Sommerjobb som Produksjonsmedarbeider

Matbørsen på Borgeskogen i Sandefjord selger ferdigmat for 650 millioner kroner i året. Familiebedriften har lang historie og store ambisjoner. Matbørsen søker nå sommervikarer til produksjonen
Les mer

Patent Specialist

Har du lyst på en fargerik arbeidshverdag? Jotun er en av verdens største malingprodusenter. Konsernet er til stede i alle verdenshjørner, med hovedkontor i Sandefjord. Nå søker Jotun Patent Specialist til sitt Group Patent team.
Les mer

Digital Workplace Consultant

Har du lyst på en fargerik arbeidshverdag? Jotun er en av verdens største malingprodusenter. Konsernet er til stede i alle verdenshjørner, med hovedkontor i Sandefjord. Jotun søker nå Digital Workplace Consultant til sitt Scrum team.
Les mer

Tech Influencer

Har du lyst på en fargerik arbeidshverdag? Jotun er en av verdens største malingprodusenter. Konsernet er til stede i alle verdenshjørner, med hovedkontor i Sandefjord. Jotun søker nå Tech Influencer, med hovedfokus på Microsoft plattformen og bruk av Copilot
Les mer

Global Category Manager - Chemical and Mechanical Resistance

Har du lyst på en fargerik arbeidshverdag? Jotun er en av verdens største malingprodusenter. Konsernet er til stede i alle verdenshjørner, med hovedkontor i Sandefjord. Jotun søker nå Global Category Manager - Chemical and Mechanical Resistance, til sitt Jotun Performance Coatings marketing team.
Les mer