Velkommen hjem til jul 2019!

NB! ARRANGEMENTET ER DESSVERRE FULLT! Få med deg «Hjem til jul» 20. desember hvis du er på jakt etter ny jobb i Sandefjord. Representanter fra mer enn 20 Sandefjords-bedrifter gleder seg til å møte potensielle medarbeidere denne førjulskvelden!


Skjærgård og saltvann, billige boliger, kort vei til det meste og et yrende kulturliv. Mange vet at Sandefjord er et bra sted å bo, men det spennende næringslivet er ikke like godt kjent blant alle.

– Mange flytter til Sandefjord, men for noen kan jobb være et hinder, sier markedsansvarlig Henrik Sandvik i Sandefjord Næringsforening.

– Noen tror at det kun finnes karrieremuligheter i Oslo, men det stemmer ikke. Sandefjord har et levende næringsliv med spennende bedrifter i mange bransjer, og det skal vi vise fram på «Hjem til jul», fortsetter han.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

«Hjem til jul» er et ledd i markedsføringsprosjektet Tenk stort, tenk Sandefjord – som næringsforeningen driver sammen med kommunen og 70 lokale bedrifter – og arrangeres for fjerde gang.

– Vi inviterer utflyttede sandefjordinger som skal hjem i jula - og andre nysgjerrige - til en hyggelig kveld sammen med representanter fra næringslivet. En rekke Sandefjords-bedrifter vil være til stede og vise seg fram, så her gjelder det å melde seg på og skaffe nyttige kontakter, sier Sandvik.

Her blir det mange muligheter; bedriftene Jotun, PwC, Nextcom, Så Lett Data, DNB, Emagine, Cornator, KPMG, Innowin, Evry, Tenden, Wood, Fjellsport, The Nuts Company, Sergel Norge, Locus, AQWA, Berg Allum, Teknomed, Noria, Nuvias og Easyweb vil være til stede og presentere seg selv.

– Hvert år har flere fått jobb etter et første møte på Hjem til jul. I fjor fortalte mange av bedriftene om konkrete ledige stillinger - det var veldig bra, legger han til.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det blir kortreist underholdning, hyggelig mingling og servering av god mat, samt muligheter til å kjøpe drikke i baren. 

– I tillegg kommer eiendomsmegler Jahn-Erik Høen fra DNB for å fortelle om boligmarkedet i Sandefjord. Dermed er jobb og bolig – to av de viktigste tingene for alle som vurderer å flytte på seg – dekket, avslutter Sandvik.

Cirka 100 unge, håpefulle har deltatt på Hjem til jul de seneste årene. Disse to deltok i fjor. Foto: Sandefjords Blad/Sonia Patella

Hjem til jul

* Jobbarrangement i regi av Sandefjord Næringsforening.

* Går av stabelen fredag 20. desember på dHub.

* Flere har fått jobb etter et møte denne kvelden.

* Arrangementet er gratis og åpent for alle.

* Tidligere år har cirka 80-90 deltakere vært med - denne gangen har 120 nysgjerrige sandefjordinger meldt seg på, og arrangementet er dessverre fullt.

;