Kompetanseløft i nye tider

Hva slags medarbeidere og egenskaper vil bedriftene våre trenge fremover? Den røde tråden for næringslivsmagasinet iSandefjord våren 2021 er kompetanse.


Tekst: Henrik Sandvik

Det skjer mye spennende i næringslivet i Sandefjord. Pandemien setter definitivt sine spor også blant våre bedrifter, men blant de triste skjebnene og de nedslående statistikkene finner vi mange lysglimt.

Ikke minst ser vi endringsvilje og kreativitet ute i de små og store selskapene i Sandefjord, og et viktig nøkkelord på dette området er kompetanse. 

Klikk her for å åpne pdf-versjonen av magasinet!

Når verden rundt oss utvikler seg, må vi gjøre det samme for å henge med. Fra tidligere av vet vi at digitalisering og automasjon forandrer arbeidsdagen og oppgavene for mange. På toppen av dette har vi fått Covid-19-pandemien som snur opp ned på alt en gang til. 

Denne utgaven av iSandefjord handler derfor om kompetansebehovet i næringslivet. Hva slags jobber og egenskaper vil vi ha, ønske oss og trenge fremover? Er det forskjeller på hva norske og internasjonale ledere mener? Og hvilke studier er populære? Er det mange som setter seg på skolebenken i denne helt ekstraordinære perioden?

Disse og andre spørsmål vil du finne svarene på i dette magasinet. iSandefjord gis ut av Sandefjord Næringsforening og BK.no, og dette er den åttende utgaven av magasinet.

Finn ledige jobber i Sandefjord!

iSandefjord

* Magasin om næringslivet i Sandefjord. 

* Gis ut av Sandefjord Næringsforening og BK.no.

* Den 8. utgaven ble distribuert til alle husstander i Sandefjord kommune 28. april 2021.

* Redaktør og journalist har vært Henrik Sandvik. I tillegg har Gudrun Westrum vært journalist, og Heidi Marie Gøperød har tatt flere av bildene. 

 

;