Fullt hus på Hjem til jul

Det var rekordstor interesse for å være med på Hjem til jul da arrangementet gikk av stabelen på Pir4 22. desember 2022.


På Hjem til jul får jobbsøkere og nysgjerrige muligheten til å treffe spennende bedrifter fra mange ulike bransjer, og få en smakebit på de mange og varierte jobbmulighetene som finnes i Sandefjord. Hjem til jul ble arrangert for åttende gang i 2022, og etter flere år med digitalt arrangement var det nå endelig mulig å treffes fysisk igjen. 

"Årets hyggeligste jobbintervju", har blitt til "årets mest ettertraktede jobbintervju".

Det er omdømmeprosjektet Tenk Sandefjord og Sandefjord Næringsforening som står bak arrangementet. Prosjektleder for Tenk Sandefjord, Hanne Marie Pedersen, kunne før arrangementet fortelle om rekordstor pågang.   
- Interessen for årets arrangementet har vært enorm. Vi har måttet si nei til flere bedrifter og det er lang venteliste for kandidatene. Dette viser hvor viktig dette arrangement er, både for bedriftene og jobbsøkerne.

22. desember var 150 personer samlet på Pir4, til mat, mingling, konkurranser, bedriftspitcher og spennende møter med 27 bedrifter fra ulike bransjer. Blant jobbsøkerne var det både studenter som var hjemme til jul og håpet å møte sin fremtidige arbeidsgiver, samt mer etablerte jobbsøkere med mange års erfaring fra arbeidslivet. Det var med andre ord godt mangfold i både alder og erfaring og bedriftene rapporterte om mange spennende møter og interessante kandidater.

Blant de som var på arrangementet for å se hvilke muligheter arbeidslivet i Sandefjord har å by på, og om drømmejobben finnes her, var Helene Frøysnes.
- Hva må til for å velge å bosette seg i Sandefjord?
- Drømmejobben må til for å komme hjem, svarer Helene. 

Også Ordfører Bjørn Ole Gleditsch var på plass på arrangementet
– Jeg har troen på møter som dette. Vi trenger at unge folk flytter hjem igjen, sier han.

 

Her finner du oversikt over ledige jobber i Sandefjord

;