Matbørsen

Lasagne, karbonadekaker, omeletter, lapskaus, gryteretter og annen ferdigmat produseres i rasende tempo hos Matbørsen på Borgeskogen i Sandefjord. Selskapet er heleid av Norgesgruppen, men det er Henriksen-familien som styrer den løpende driften.
Familien etablerte, drev og solgte kjøttprodusenten Skjeggerød, før de i 1994 etablerte Matbørsen.
Med en lidenskap om gode, kvalitetsholdige og spiseferdige produkter, har Matbørsen opplevd betydelig vekst de seneste årene. Selskapet leverer sine produkter til ferskvarediskene i Meny-, Spar-, Joker-, Kiwi- og Bunnpris-butikker landet over, og det går i ett; Matbørsen har cirka 200 medarbeidere, og etterspørselen er så stor at produksjonen går i tre skift hver dag, døgnet rundt, hele året.
Matbørsen er godt kjent som en integreringsbedrift med mange flerkulturelle medarbeidere, og har på alle måter en god miks i arbeidsstokken. Selskapet har blant annet vunnet statlige utmerkelser for sitt integreringsarbeid. Ved juletider 2020 er selskapet også på jakt etter nye medarbeidere til mer administrative roller.

Fakta
- Omsetning: 650 millioner
- Antall ansatte: 200
- Adresse: Borgeskogen 38, 3160 Stokke
- https://www.matborsen.no/