Matbørsen

MatBørsen sin idé har fra starten av vært å produsere serveringsklare retter og måltidsløsninger av høy kvalitet som er tilpasset markedets behov.

MatBørsen sin idé har fra starten av vært å produsere serveringsklare retter og måltidsløsninger av høy kvalitet som er tilpasset markedets behov. I dag er MatBørsen 100% eid av NorgesGruppen ASA.

Vi er Norges største produsent av spiseklare ferdigretter, i tillegg står vi bak NorgesGruppen egen serie av ferdige måltidsløsninger Fersk & Ferdig.

Med en lidenskap om gode, kvalitetsholdige og spiseferdige produkter, har Matbørsen opplevd betydelig vekst de seneste årene. Selskapet leverer sine produkter til ferskvarediskene i Meny-, Spar-, Joker-, Kiwi- og Bunnpris-butikker landet over. MatBørsen har 200 medarbeidere, og vi kan vise til et mangfoldig arbeidsmiljø. Mangfold hos oss handler om etnisitet, alder, erfaring, kjønn, funksjonsevne og kompetanse. Så gjelder det å se disse ulikhetene og bruke det til å lage gode team, slik at vi lykkes sammen.

Fakta

Ledige stillinger

Sommerjobb som Produksjonsmedarbeider

Matbørsen på Borgeskogen i Sandefjord selger ferdigmat for 650 millioner kroner i året. Familiebedriften har lang historie og store ambisjoner. Matbørsen søker nå sommervikarer til produksjonen

Les mer her