Jotun

Jotun er en av verdens største malingprodusenter. Konsernet er til stede i alle verdenshjørner, men alt styres fra hovedkontoret i Sandefjord.

Jotun har lange tradisjoner i Sandefjord. Selskapet ble etablert her i 1926 og har hovedkontor her. Aktiviteten strekker seg imidlertid langt utover byens, fylkets og også landets grenser.

Fra det nye hovedkontoret på Gimle (innviet i 2020) styres et konsern med:
* 21,1 milliarder kroner i omsetning (2020-tall).
* Langsiktige eiere i Orkla og gründerens etterkommere.
* Omkring 10.000 ansatte i alle verdenshjørner.

Jotun har oppunder 1.000 ansatte i Sandefjord og er i sterk vekst. Selskapet har ofte ledige stillinger, og vil i årene som kommer behøve kompetanse innen hele verdikjeden – med særlig fokus på forskning og utvikling, samt engineering.

Mange Jotun-ansatte får mulighet til å fylle ledige stillinger internasjonalt i korte eller lengre perioder, og «The Penguin Spirit» finner man igjen overalt. Veksten de seneste årene har kommet blant annet på grunn av denne sterke bedriftskulturen og et klart fokus på kjerneverdiene; lojalitet, omsorg, respekt og mot.

Virksomheten er delt inn i fire forretningsområder: Marine, Protective, Powder og Decorative. Totalt er Jotun representert i over 100 land.

Fakta

  • Omsetning: 21,1 milliarder (2020-tall)
  • Antall ansatte: 10000
  • Adresse: Hystadveien 167, 3200 Sandefjord
  •  
  • www.jotun.com

Ledige stillinger

HR Advisor

Jotun er en av verdens største malingprodusenter. Konsernet er til stede i alle verdenshjørner, men alt styres fra hovedkontoret i Sandefjord. Nå leter de etter en HR og Employer Branding entusiast.

Les mer her