Andebu Sparebank

Andebu Sparebank er lokalbanken for Sandefjord. Vi har Vestfolds mest fornøyde bankkunder og tilbyr gode løsninger og personlig rådgivning til både privatpersoner og bedrifter.
I Andebu Sparebank får alle kunder en egen personlig rådgiver.

Andebu Sparebank ble etablert i 1863 som en lokalbank i Andebu, og hovedkontoret ligger fremdeles i Andebu.  I dag har vi imidlertid kunder over hele Vestfold og satser spesielt på Sandefjord kommune.

I 2005 startet Andebu Sparebank et eget rådgivningskontor i Sandefjord. Kontoret ble etablert i Dronningens gate sammen med Aktiv Eiendomsmegling. Høsten 2016 var det innflyttingsfest i nyoppussede og store lokaler på hjørnet av Rådhusgata og Kirkegata i Sandefjord sentrum.

Andebu Sparebank er en selvstendig lokalbank, og sammen med ca 50 andre banker eier vi Eika Alliansen. Gjennom Eika kan vi tilby gode løsninger på både forsikring, sparing, kort, boligkreditt og digitale plattformer.

Hos oss får du gode digitale løsninger i hverdagen, men vi er også opptatt av at du skal ha en personlig rådgiver som du kan snakke med. Vårt mål er at alle våre kunder skal ha en god og helhetlig plan for økonomien – i dag, i fremtiden og dersom noe skulle skje.

Andebu Sparebank har hatt Vestfolds mest fornøyde bankkunder i 15 år på rad og er en bank med god vekst. Det gjør at vi også har ansatt flere de siste årene. I dag er vi 34 ansatte fordelt på våre avdelinger i Andebu og Sandefjord.

Kontakt oss gjerne for en prat!

Les mer på https://andebu-sparebank.no/.

 

 

Fakta

Ledige stillinger

Ledige stillinger i BM-teamet

Andebu Sparebank har Vestfolds mest fornøyde kunder, banken er i sterk vekst og står foran en spennende fusjon. Nå søker vi en offensiv rådgiver og en resultatorientert teamleder for vårt team på bedriftsmarkedet (BM).

Les mer her