Lanseringsfest Sandefjordmønsteret

2. mars braker det løs på Torget, med storslagen LANSERINGSFEST for å feire Sandefjord og det nye Sandefjordmønsteret.

Tenk Sandefjord inviterer inn til GRATIS lanseringsfest, som vil glede og engasjere HELE FAMILIEN. Dette vil du ikke gå glipp av!! Det blir musikk og underholdning fra et stjernespekket Sandefjord-lag på scenen, samt konkurranser med fine premier og ikke minst avduking av det nye Sandefjordmønsteret. 

Ta med venner og familie, og gjør dette til en skikkelig folkefest!!! 

DATO: 2. mars
TID: 14:00 - 15:00
STED: Torget, Sandefjord

Påfølgende vernissage hos 5tudio: 15:30 - 20:00 (Rosenvoldsgate 19)

 

Dette kan du glede deg til: 

Simon Nitsche
Den folkekjære Sandefjordingen er konferansier på lanseringsfesten. Simon er kjent som sportsanker, programleder og "Skal vi danse"-vinner. Han er stor fan av Sandefjordmønsteret, og er stemmen i Sandefjordmønster-filmen som har rullet og gått både på kino, sosiale medier og lokalavisen i hele februar. 

Zimmermann
Zimmermann har blitt streamet flere millioner ganger, og topper radiolistene til NRK med sine fantastiske sanger. Den populære singer/songwriteren kommer hjem til Sandefjord for å være med på lanseringsfesten, hvor han skal spre magien sin med noen av sine største hits. 

Mannskoret Hvalkjæften
Det er lite som er så "Sandefjordsk" som Hvalkjæften. Helt siden 1989 har de underholdt med mandig stemmeprakt, nasjonal stolthet og stilig løssluppenhet. Den tungt dekorerte  gjengen vil være med å kaste glans over lanseringsfesten med korsang og fanfare.  

Sandefjord fotball
Fotballen er viktig i Sandefjord, og derfor har vi invitert både herrene og damene til denne festen. Vi får høre om ambisjonene mot neste sesong og treffe noen av spillerne. 

STIF Cheerleading
Hva er vel en lanseringsfest uten dusker og show? Vi er så heldige å få besøk av STIF sin cheerleadergruppe 10-13 år. 

I tillegg får vi høre fra ordfører Bjørn Ole Gleditsch, kunstneren bak Sandefjordmønsteret Kim Grung Kolstad og prosjektleder for Tenk Sandefjord Hanne Marie Pedersen

 

Lanseringsfesten avrundes med vernissage, hvor Kim Kolstad og hans 5tudio inviterer alle til visning i sine lokaler fra klokken 15:30. Her vil det være noe godt i glasset, stor gruppeutstilling fra både grafittimiljøet og det unge kunstmiljøet og ikke minst mulighet til å kjøpe nummerert print av Sandefjordmønsteret. 
Gratis buss vil kjøre mellom Torget og vernissagen i Rosenvoldsgate 9 (gamle Jotun Nybyen)! 
.... og dette er ikke hvilken som helst buss, men den nye Sandefjordbussen som er dekorert med Sandefjordmønsteret.

 

Velkommen til lanseringsfest og vernissage - vi gleder oss til å se deg der :)

 

 

Her kan du se teaser-filmen