Tenk Skole

I Sandefjord kommune er det 21 barneskoler, 6 ungdomsskoler og 3 videregående skoler. Det er i tillegg 4 private grunnskoler i Sandefjord. 

I Sandefjord finner du Norges største videregående skole, SVGS. Av 415 videregående skoler i Norge, er SVGS en av 48 steder hvor du kan studere musikk, dans og drama. Skolen kan stolt skilte med at flere av dagens store internasjonale artister har hatt sin spede start her.

Sandefjord har også egen kulturskole som tilbyr musikk, teater og visuell kunst for barn og unge fra 2 til 19 år. I kulturskolen styrkes elevenes kognitive og motoriske ferdigheter, man får nye venner og sist men ikke minst: Kunstneriske ferdigheter bæres lett i bagasjen og gir livslang glede! Og du; visste du at den Kulturelle skolesekken ble oppfunnet i Sandefjord?

Wang ungdomsskole er for deg som elsker idrett, lek og aktivitet. Skolen har høyt fokus på det faglige samtidig som det legges til rette for utvikling mot en idrettskarriere.

Skagerak International School er en internasjonal skole hvor undervisningsspråket er engelsk. Det er en IB World School der alle 3 IB programmene er autorisert av International Baccalaureate Organization

 

 

Les mindre
Slik ser morgenrushet ut i Sandefjord
©Marte Haraldsen
©Eirik C. Agledal
©Marte Haraldsen
©Eirik C. Agledal

Sandefjord videregående skole er NORGES STØRSTE VIDEREGÅENDE SKOLE med ca. 2000 elever og 300 ansatte

Skagerak International School i Sandefjord er den ENESTE INTERNASJONALE SKOLEN i Norge med tilbud fra barnehage og ut videregående