BK

BK Grafisk har preget trykkeribransjen i mer enn 30 år. I dag er Sandefjords-firmaet blant landets største innen produksjon av markedsmateriell.
BK.no tilbyr markedsmateriell i mange ulike former. Selskapet er også en stor bidragsyter lokalt.

BK.no er mest kjent som et klassisk trykkeri, men de siste årene har selskapet gjort endringer. Nedgangen i trykkeribransjen har gjort at BK har begynt å tilby et bredere produktsortiment, og Sandefjords-firmaet presenterer seg nå som en totalleverandør innen markedsmateriell. Dette inkluderer trykksaker, emballasje, tøy, skilt og profilartikler – som BK selv sier; «Har du en logo, har vi et produkt å sette den på!»

Den videre utviklingen skal skje med kunden i fokus. Strategien har vært å vokse gjennom oppkjøp, og det er noe selskapet har gjort to ganger de seneste årene.

I 2011 overtok BK Larvik-selskapet Nanset Kartong, mens de i 2014 kjøpte All Made. I dag styrer eierne Ingar Jansen og Torgeir Tande et selskap med 45 ansatte og en årlig omsetning på vel 80 millioner kroner. Alt håndteres ut fra hovedkontoret, som i 2012 ble flyttet fra Hinderveien til et nytt bygg på 5.000 kvadratmeter på Nordre Fokserød rett ved E18 og nær Torp Sandefjord lufthavn.

Her har selskapet blant annet gitt «nestennaboen» Hval Sjokolade en real salgsboost. I løpet av én uke utformet BK en webløsning (i samarbeid med kontornaboen og webutvikleren EasyWeb Norge) og «posteske» for Hvals sjokolade i kjølvannet av Brennpunkt-programmet på NRK der det ble kjent hvordan Sandefjord-firmaet kjempet som David mot Goliat.

BK.no er også kjent for å ha et godt samarbeid med breddeidretten i Sandefjord – i form av både sponsorater og samarbeidsavtaler.

Les mer på www.bk.no.

Fakta

  • Omsetning: 80 millioner
  • Antall ansatte: 45
  • Adresse: Nordre Fokserød 13, 3241 Sandefjord
  •  
  • www.bk.no

Ledige stillinger

Digital/UI designer

BK Grafisk har preget trykkeribransjen i mer enn 30 år. I dag er Sandefjords-firmaet blant landets største innen produksjon av markedsmateriell.

Les mer her