Vinterfestival i Sandefjord

I 2017 fyller Fjordfesten 10 år og det skal markeres med et helt nytt arrangement; 24. og 25. mars er det klart for Vinterfestival i Jotunhallen!


Fjordfesten-arrangørene Hanne Børresen og Rikke Jenssen har blitt drevne på å lage festival i Badeparken i Sandefjord om sommeren. Helt siden den vellykkede 2016-utgaven av folkefesten ble avsluttet, har jentene hatt lyst til å gjøre noe spesielt i jubileumsåret 2017, og nå begynner det å nærme seg.

24. og 25. mars skal Vinterfestivalen arrangeres for første gang. Jotunhallen skal gjøres om til konsertarena med plass til 1.500 mennesker og det er ventet et sterkt program begge dager, hvorav fredagen går av stabelen som et samarbeid mellom Sandefjord Næringsforening, Sandefjord Fotball og Fjordfesten.

 

Vi trekker ut to vinnere av festivalbilletter (1 dag) blant alle som melder seg på nyhetsbrevene våre i februar!

 

Billetter til Vinterfestivalen 24. og 25. mars kjøper du HER.

 

Business, fotball og musikk

Først vil det bli arrangert en møtecup for næringslivet fra klokken 11. Her kan inntil 100 bedrifter fra Vestfold knytte nyttige kontakter og treffe nye samarbeidspartnere, og påmeldingen er godt i gang.

Påmeldingen skjer på nettsidene til Sandefjord Næringsforening (påmelding og informasjon HER), og dem som deltar på møtecupen kan automatisk bli med videre utover kvelden.

Fredag ettermiddag er det nemlig klart for en ny etappe i arrangemenet; da er det duket for kick-off for Sandefjord Fotball - som rykket opp til Eliteserien i fjorårets sesong og nå er klare til å yppe seg mot de beste i landet. Du finner mer informasjon om denne delen av arrangementet HER.

Etter SF-arrangementet, går kvelden over i konserter for publikum. Her er Silya og Loveshack bekreftet klare, og det kommer (minium) én artist til denne dagen.

Full festivallørdag

Lørdagen vil forløpe som en vanlig festivaldag, hvor dørene åpnes klokken 17:30 og et solid kobbel med artister etterfølger hverandre frem til stengetid klokken 01:30. Julie Bergan, Donkeyboy, Paperboys og den ferske Spellemann-vinneren Cezinando er nå klare for lørdagen, som dermed er ferdig booket.

Det er bare å holde av helgen og begynne å glede seg!

GOD STEMNING: Arrangørene håper på mange festivalgjester 24. og 25. mars. Billetter kan du vinne her. Foto: Fjordfesten
;