Smart city på Hjertnes

Næringslivet i Sandefjord stiller opp på store anledninger. Forrige uke tok intet mindre enn 400 deltakere turen til frokostmøte på Hjertnes!


For tredje år på rad arrangerte Sandefjord kommune og Sandefjord Næringsforening (SNF) frokostmøte sammen. 16. januar var Hjertnes Kulturhus stedet å være for alle som ønsket en oppdatering om næringslivssatsingen i kommunen, og cirka 400 morgenfugler møtte opp.

Temaet var smarte løsninger for innbyggere og bedrifter, og fra Sandefjord kommune holdt både ordfører Bjørn Ole Gleditsch, rådmann Lars Petter Kjær, næringssjef Jan Erik Hvidsten og IT-sjef Sondre Andersen innlegg.

Blant annet fortalte de om kommunens spennende Smart city-prosjekt, som skal gjøre byen vår enda bedre å bo og jobbe i.

Bærum-ordfører Lisbeth Hammer Krog presenterte hvordan de jobber med dette. Bærum har kommet langt med tanke på Smart city-arbeid, og Hammer Krogs presentasjon kan du se HER (link til Dropbox).

Etter et stemningsfullt og kortreist underholdningsinnslag fra de dyktige SVGS-elevene Susanne Lykke Skarsbakk og Jonas Stein Olsen, presenterte daglig leder Cathrine Stensland fra Metro Branding hvorfor vi må fortsette omdømmearbeidet vårt. Se foilene til Cathrine HER (link til Dropbox), og som hun sa:

Det hjelper ikke å være god hvis ingen vet om det!

Til slutt sørget Torgeir Waterhouse fra IKT Norge for latter og begeistring i salen med sitt foredrag om tabber og suksesser i forbindelse med ny teknologi. Den interessante og underholdende presentasjonen finner du HER (link til Dropbox).

Storfrokosten i storstuen viste nok en gang at Sandefjords næringsliv støtter opp om det som skjer. Samlingen føyer seg inn i rekken av SNF-arrangementer med godt oppmøte, engasjerte deltakere og positive tilbakemeldinger, og viste at Sandefjord i høyeste grad er en nettverksby.

 

Hold deg oppdatert om jobbmulighetene i Sandefjord!

Sandefjord Næringsforening

* Forening med cirka 510 medlemsbedrifter.

* Driver to store prosjekter; Gründeriet og Tenk stort, tenk Sandefjord.

* Har ca. 30 arrangementer i året.

* Har kontorer på Gründeriet i Dronningens gate 5 i Sandefjord sentrum.

Les mer på næringsforeningens egne websider HER.

;