Fikk påskelunsjen levert hjem på døra

Korona-pandemien tvang Sergel Norge til å tenke nytt om den tradisjonelle påskelunsjen. I dag har ledergruppen levert lunsjposer hjem på døra til Sandefjords-bedriftens 100 ansatte.


Tekst: Henrik Sandvik

– For en hyggelig overraskelse, utbrøt Hilde Dynestøl da adm. direktør Sven O. Ingebretsen troppet opp på døra hennes fredag morgen.

Som de fleste andre i næringslivet må kredittselskapet gjøre store tilpasninger i kjølvannet av Korona-pandemien. I løpet av to dager var 90 prosent av de ansatte installert på hjemmekontor, og den tradisjonelle påskelunsjen måtte også arrangeres på en helt ny måte. 

I stedet for stor felleslunsj med grillmat og underholdning siste fredag før påske, spanderte bedriften lunsjposer fra Bakgaarden Café og en vårblomst fra Pias Blomster. Dermed fikk det lokale næringslivet også glede av aktiviteten. 

– I år måtte vi tenke nytt, og dette ble en fin markering på vei inn i påskeuken. Vi håper og tror dette motiverer medarbeiderne til å stå på videre fremover, sier Ingebretsen, og fortsetter:

– Dessuten er vi veldig glade for å støtte lokale aktører som står på for å redde egen virksomhet - slik at vi fortsatt har et levende sentrum å gå til når restriksjonene oppheves.

Hilde Dynestøl fikk en hyggelig overraskelse da adm. direktør Sven O. Ingebretsen leverte påskepose med lunsj og blomst hjem på døra hennes fredag morgen. Foto: Sergel Norge
;