Ledige stillinger

Næringslivet i Sandefjord har stor bredde. Bla videre hvis du er på jakt etter en spennende jobb!

Teknisk sjef

Den Stolte Hane på Borgeskogen i Sandefjord søker en fremoverlent, ansvarlig og samarbeidsorientert person som har lyst til å jobbe hos markedslederen på kylling i Norge.
Les mer her.

Rådmann

Sandefjord kommune søker en utviklingsorientert rådmann som kan være leder for en organisasjon med motiverte medarbeidere, friske ambisjoner og sterk vekst.
Les mer her.

Konsulent

MatBørsen i Sandefjord lager spiseferdige produkter til store deler av det norske markedet, og søker nå en selvstendig salgs- og ferskvarekonsulent.
Les mer her.

Prosjektledere

Backe Vestfold Telemark har en mengde interessante prosjekter under utvikling, og ønsker å forsterke staben med flere erfarne prosjekt-/anleggsledere.
Les mer her.

Driftsledere

Entreprenørselskapet Backe Vestfold Telemark med hovedkontor i Sandefjord vokser videre og søker flere formenn/driftsledere til sine anlegg.
Les mer her.

Teamleder og medarbeider på kundeservice

European Energy Group er et nordisk selskap innen energisektoren med lokaler på Borgeskogen i Sandefjord kommune og fokus på videre vekst. Nå søker selskapet to nye medarbeidere.
Les mer her.

Webkonsulent

Brenner du for å hjelpe bedrifter med gode digitale webløsninger? Easyweb Norge ser etter deg som er kreativ, teknisk, flink med kunder og løsningsorientert.
Les mer her.

HR-medarbeider

Oslofjord Convention Center står ovenfor spennende utfordringer i takt med en omfattende utbygging og utvikling, og trenger nå en strukturert og selvstendig HR-medarbeider til et vikariat med varighet til januar 2019.
Les mer her.

Senior prosjektleder

Krüger Kaldnes opplever stor pågang fra nye og gamle kunder, og er i sterk vekst. Derfor ønsker selskapet å ansette enda en dyktig medarbeider til sin prosjektavdeling.
Les mer her.

Java-utvikler

ITX Norge på Borgeskogen i Sandefjord leverer løsninger med kunstig intelligens i ti land. Selskapet ekspanderer, og søker flere utviklere.
Les mer her.

Teknisk salgskonsulent

Vil du være en del av et internasjonalt selskap som leverer sterke resultater? Jotun søker en dyktig teknisk salgskonsulent til segmentet industriell trebehandling.
Les mer her.

Salgskonsulent

GSGroup i Sandefjord er inne i en svært god utvikling, og søker nå selger til sin telematikk- og flåtestyringsportefølje, Guard Systems.
Les mer her.

Partner rekruttering

Komplett utvikler Nordens største markedsplass, og søker en ung og offensiv selger som får ansvaret for å rekruttere nye partnere.
Les mer her.

Account manager

Netthandelsselskapet Komplett i Sandefjord søker en selger som vil være med på å bygge opp storsatsingen Marketplace.
Les mer her.

HR-rådgiver

Grunnet interne endringer søker Jotun i Sandefjord etter en ny HR-rådgiver med erfaring fra strategisk og praktisk HR-arbeid.
Les mer her.

Konsulenter

PwC opplever økt oppdragsmengde, og søker to konsulenter med kommunal bransjeforståelse og et bredt nettverk.
Les mer her.

Rådgivere

PwC Consulting på Tassebekk Office Center er på jakt etter å rekruttere 1-2 rådgivere innenfor «People and Organization».
Les mer her.

Digitale talenter

Revisjons- og rådgivningsselskapet PwC midt i Sandefjord kommune ønsker å styrke teamet med 1-2 digitale talenter.
Les mer her.

Konsulent

PwC Consulting i Vestfold er i sterk vekst, og søker en person med tung økonomisk bakgrunn som kan bistå ledelse og styre.
Les mer her.

Markedssjef

Aimé i Sandefjord har i over 30 år levert hudpleie- og skjønnhetsprodukter til det europeiske markedet. Nå søker selskapet ny markedssjef. Er det deg?
Les mer her.

IT-medarbeidere

Inkasso- og kredittselskapet Sergel i Sandefjord er i positiv utvikling, og ønsker å komme i kontakt med flere flinke folk.
Les mer her.

Salgssjef

NextCom Evolution i Sandefjord er inne i en ekspansiv fase med god vekst og tilgang på mange spennende nye kunder. Nå søker IT-selskapet etter en ny salgssjef for sin storkundeavdeling.
Les mer her.

Cat. Buyer Business PC

Komplett er på jakt etter en Category buyer – Business PC, som skal inngå i et kryssfunksjonelt team bestående av personer med kompetanse fra blant annet innkjøp, salg, markedsføring og content.
Les mer her.

Cat. Buyer Peripherals

I forbindelse med etableringen av Agile Sales Squads, skal Komplett ansette en Category buyer – Peripherals
Les mer her.

UX-designer

Netthandelskjempen Komplett er i vekst, og søker nå flere dyktige kollegaer til hovedkontoret i Sandefjord.
Les mer her.

Utvikler

Er du en av Norges beste utviklere? Hvis svaret er ja, vil Komplett gjerne ha deg med på sitt lag i Sandefjord.
Les mer her.

Prosjektleder/rådgiver

Evrys konsulentavdeling har stor oppdragsmengde og søker deg som ønsker å arbeide som IT-rådgiver og/eller prosjektleder. Spesielt kvinner oppfordres til å søke.
Les mer her.

Konsulent nettverk og sikkerhet

Evry er et av de ledende IT-selskapene i Norden, og vokser i vår region. Nå er selskapet på jakt etter en konsulent med god kjennskap og oversikt over Ciscos produktportefølje.
Les mer her.

Konsulent/Full-stack utvikler .Net

Evry i Sandefjord ønsker å styrke staben, og søker deg som er på et tidlig stadium i karrieren og som har et sterkt ønske om å utvikle deg videre.
Les mer her.

Financial controller

Malingprodusenten Jotun er i sterk utvikling, og søker nå en Financial Controller til hovedkontoret i Sandefjord. Vedkommende vil være ansvarlig for oppfølging og analyse av varekost og prisutvikling.
Les mer her.

Senior systemutvikler

Terki på Torp IT i Sandefjord søker en systemutvikler som skal jobbe med utviklings- og programmerings-oppgaver i et ungt, spennende og kompetent miljø.
Les mer her.

Revisormedarbeidere

Det nyetablerte revisjonsselskapet Henka Revisjon opplever god pågang på kundesiden, og behøver derfor å knytte til seg flere revisjonsmedarbeidere.
Les mer her.

Avdelingsleder

Borgeskogen Dekksenter i Sandefjord kommune har vind i seilene, og søker en operativ og kundeorientert avdelingsleder som skal drifte og videreutvikle selskapet.
Les mer her.

Tømrer

Grunnet økt oppdragsmengde er boligbyggerselskapet Bobygg i Sandefjord på jakt etter flere dyktige tømrere til teamet sitt.
Les mer her.

.NET-utvikler

Multicase er en ledende leverandør av forretningssystemer innenfor områdene vareflyt og netthandel. Nå styrker Sandefjord-selskapet seg ytterligere.
Les mer her.

Webutvikler

IT-selskapet Multicase i Sandefjord har økende oppdragsmengde og ønsker å styrke seg ytterligere med en ny webutvikler.
Les mer her.

Tekstforfatter

Kommunikasjonshuset Allegro i Sandefjord søker en idérik tekstforfatter som higer etter å skape interessant og effektiv kommunikasjon.
Les mer her.

.NET-utvikler

.NET-miljøet hos Bouvet i Vestfold jobber både med store lokale kunder, samt bidrar på Bouvets nasjonale kunder.
Les mer her.

Prosjektleder

Som prosjektleder i IT-konsulentselskapet Bouvet i Sandefjord får du jobbe både med faste, lange oppdrag og korte prosjekter med trøkk.
Les mer her.

Utviklere og arkitekter

IT-konsulentselskapet Bouvet i Sandefjord har mye å gjøre, og trenger flere flinke folk.
Les mer her.

Tømrer

Byggmester Torolf Stenersen ser etter flinke og selvstendige tømrersvenner til oppdrag i Nye Sandefjord.
Les mer her.

Performance Marketing Specialist

Metro Branding i Sandefjord trenger enda en person som kan håndtere kampanjer i Google og sosiale medier.
Les mer her.

Rådgiver

Markedsføringsbyrået Berg Allum Consulting i Sandefjord er i positiv utvikling, og søker en nysgjerrig og fremoverlent rådgiver.
Les mer her.